PRAMU

L’EVOLUCIÓ DE LA POSTURA DE IOGA.

Pramu Bowspring, un dels primers centres a nivell nacional i europeu que sorgeix aquest any 2017, inculcar la filosofia Sridaiva, compost de les paraules en sànscrit, la paraula “Sri” – divinitat i “daiva” – destí, com a destí diví, un estil de vida i una plantilla posicional Bowspring, sempre sense oblidar l’origen de l’any 2009, amb l’ensenyament de diversos estils de ioga tradicional moderna i altres disciplines que suma tot el après i viscut. Pramu com Centre Bowspring amb continu compromís i l’esperit d’ajudar les persones a tenir un cos saludable, una ment clara i saludable, amb els avenços més científics i tecnològics, seu fundador JoanRamon Prats creu profundament en aquesta nova metodologia a portar una vida plena i radiant: “aquesta pràctica ajudar a connectar-se a tothom amb el seu potencial infinit que sempre ve d’un cor radiant oberta a la vida “.

Importa el nostre destí o karma, vostè pot triar nostre camí cap a l’harmonia i la felicitat, o un camí per manca d’harmonia i el sofriment. Un destí diví s’enfila a la vibració més alt, aprenent cada dia per ser més despert d’escollir el camí més equilibrat i harmoniós de la vida. Això és el ioga. “Des d’una plantilla postural, una atenció amb moviment i respiració, floreixen canvis en tots els nivells, només has de ser coherent, per permetre el seu cos i la vida d’irradiar des de la profunda subtil, així néixer un respecte a si mateix, altres i tot l’entorn a prop i de lluny“.

Si creus que el teu interior anhela aquest sentiment de llibertat i vida radiant de cor o del benestar físic, endavant, proveu aquesta nova pràctica.