Pramu


L'EVOLUCIÓ DE LA POSTURA DE IOGA.

Pramu Bowspring, primer centre a nivell nacional i Balears que sorgeix aquesta filosofia l'any 2017, inculcat Sridaiva com un estil de vida i una plantilla posicional Bowspring, sempre sense oblidar l'origen de l'any 2009, amb l'ensenyament de diversos estils de ioga tradicional moderna i altres disciplines que suma totes les après i viscut.

Pramu com Centre Bowspring continu compromís i l'esperit d'ajudar les persones a tenir un cos saludable, una ment clara i saludable, amb els avenços més científics i tecnològics, seu fundador JoanRamon Prats creu profundament en aquesta nova metodologia a portar una vida plena i radiant: "aquesta pràctica ajudar a connectar-se a tothom amb el seu potencial infinit que sempre ve de un cor radiant, oberta a la vida".

"Des d'una plantilla postural, una atenció amb moviment i respiració, floreixen canvis en tots els nivells, només has de ser coherent, per permetre el seu cos i la vida d'irradiar des de la profunda subtil, així néixer un respecte a si mateix, altres i tot l'entorn a prop i de lluny".

Si creus que el teu interior anhela aquest sentiment de llibertat i vida radiant de cor o biniestar físic, endavant, proveu aquesta nova pràctica.